Tuinonderhoud

Op gebied van tuinonderhoud kan u bij ons voor alles terecht, van maaien gazon, over verwijderen onkruid, snoeien van struiken tot grote bomen. Kortom alles wat maar met het onderhoud van Uw tuin te maken heeft.

Dit voor zowel een éénmalig tuinonderhoud of onderhoud op jaarbasis.

Eveneens voor het onderhoud van groenzones en parkings rond winkels, kantoren, bedrijven, scholen,... kan u bij ons terecht. KBC Bank is hierin onze grootste klant.

Snoeien beplantingen

Een mooie struik, die mooi en goed bloeit dat heeft iedereen graag in zijn tuin. Daarom is de snoei bij planten zo belangrijk, hiervoor passen wij bij de meeste van onze klanten 2 snoeibeurten per jaar toe. Eveneens kunnen wij er voor instaan om het afval mee te nemen en af te voeren.

Scheren hagen

Hagen worden normaal 1 of 2 keer per jaar geschoren afhankelijk van de groeiïntentiteit van de haag.

Onderhoud gazon

Voor het maaien van gazon beschikken wij over 2 zitmaaiers elk met een maaibreerdte van 133cm. De ene machine werkt onder het normale maaiprincipe en vangt alle maaiafval op, de andere maaier mulcht het gras. Tevens beschikken wij ook over kleine zelftrekkende loopmaaiers.

Andere onderhoudswerken zoals verticuteren en bemesten van uw gazon of sproeien tegen onkruid, behoren tot onze taken.

Tevens kunnen wij instaan voor de afvoer van het vrijgekomen maaiafval.

Onkruidbestrijding

Van oprit of braakliggend terrein tot onkruid in gazons. Zowel mechanisch als chemisch. Dit op de meest correcte manier en denkend aan het milieu.

Vanaf 1 januari 2015 geld er verstrengde wetgeving op het gebruik van pesticiden, waar wij allen ons dienen aan te houden. Meer info vind je op de website van de vmm.

Insecten- en ziektenbestrijding

Wat betreft ziekten- en insectenbestrijding zijn wij lid van het waarschuwingsysteem van het proefcentrum voor sierteelt. Deze mensen brengen ons tijdig op de hoogte van mogelijk nakende problemen en helpen ons ook bij het zoeken naar oplossingen bij grote ziekte- en schadebeelden bij planten.

Vragen of interesse?

Contacteer ons

De Keyser tuin & landschap

  • 055 21 84 66
  • 0498 85 77 34